privatni vrtić koloseum • Milana Rakića 125g (ugao sa Murmanskom) Beograd, Zvezdara / Mirijevo • upis cele godine

Online Prijava

Upis uz subvenciju gradapogledajte potrebna dokumenta

Sezonski letnji popust 10% u periodu od 1. Juna do 1. Septembra, sa ciljem da omogućimo što većem broju dece dolazak u vrtić, roditeljima da se upoznaju sa kvalitetom našeg rada, a istovremeno pomognemo kućni budzet u vreme korišćenje godišnjeg odmora i odlaska na letovanje.

Vrtić KoloseumOnline Prijava

Programi vrtića Koloseum su inovativni i otvoreni za najviše domete struke i nauke u ovoj oblasti, a pronatalitetna orijentacija i brojne pogodnosti upotpunjuju njegov Family Friendly koncept.

Tome u prilog osmislili smo “Family Friendly 10%” – popust koji ima za cilj da stvori pozitivne efekte i pomogne usklađivanje rada, porodičnog i privatnog života korisnicima naših usluga.

Po upisu popust 10% na uplatu za prvi mesec ostvaruju svi korisnici, oni koji koriste subvenciju Grada i oni koji ne koriste, sa svrhom da pomognemo opremanje deteta za polazak u vrtić i kao dobrodošlicu u našu ustanovu.

Trajni popust 10%, na mesečnu uplatu za sve vreme boravka deteta u vrtiću, ostvaruju porodice koje istovremeno imaju dvoje ili više dece u vrtiću, II dete – 10% popusta III dete – 20% popusta


    Kontakt