privatni vrtić koloseum • Milana Rakića 125g (ugao sa Murmanskom) Beograd, Zvezdara / Mirijevo • upis cele godine

O Nama

Predškolska ustanova Koloseum`Učinite najbolje za svoje dete…

Predškolska ustanova “Koloseum” nalazi se na Zvezdari, između Cvetkove pijace i Mirijeva. Kompletno adaptiran objekat prilagođen je za smeštaj i boravak dece uzrasta od 1 do 7 godina. Ustanova je verifikovana, ispunjava sve zakonske propise za obavljanje delatnosti i omogućava svim roditeljima koji ispunjavaju uslove korišćenje gradske subvencije.

Posedujemo veliko uređeno dvorište, čiste, svelte i adekvatno nameštene prostorije, probran kvalitet i dovoljan broj igračaka i edukativnih sredstava, savesno, posvećeno i odgovorno osoblje, primenjen sistem protivpožarne zaštite i bezbednosti. O mališanima brinu vaspitači i medicinske sestre-vaspitači, uz punu saradnju sa pedagogom, psihologom i logopedom a prati ih tim pomoćnog osoblja.

Smatramo da smo obavezni da napravimo atmosferu u kojoj će se deca osećati kao kod kuće, osnovu za poverenje i dalji rad. Na samom upisu deci poklanjamo obeležja našeg vrtića sa namerom da ih učinimo ponosnim što su deo ove porodice Istovremeno kod deteta razvijamo individualnost i pripadnost kolektivu.

Kućni red

Uprava i osoblje vrtića insistira na poštovanju kućnog reda predškolske ustanove “Koloseum”, u cilju neometanog boravka, sprovodjenju programa rada i bezbednosti dece. Kućni red vrtića dostavlja se svim roditeljima pri upisu te u interesu vas i vašeg deteta očekujemo da ga se u potpunosti pridržavate.

Poseta vrtiću

Zadovoljstvo nam je da primimo sve roditelje zainteresovane za upis deteta u vrtić i u ličnom kontaktu predstavimo našu ustanovu.

Poseta vrtiću isključivo uz prethodnu najavu pri čemu ćemo ugovoriti termin posete.


Kontakt