privatni vrtić koloseum • Milana Rakića 125g (ugao sa Murmanskom) Beograd, Zvezdara / Mirijevo • upis cele godine

Dobro je imati na umu

Preduprediti svaku situaciju…Dobro je imati na umu

Verujemo u potencijal svakog deteta. Cilj ustanove je da vaše dete ne provede par sati u vrtiću dok ne dođete, već da zajedničkim trudom povežemo period ranog detinjstva sa osnovnom školom i spremimo ih za dalji život uz samopouzdanje.

Vrtić kao potreba savremenog društva

Biti roditelj je samo po sebi dovoljno uzbudljivo. Bez dobre brige za vaše dete, nemoguće je da mnogi roditelji usklade rad i porodični život. Današnji ubrzan način života ne ostavlja roditeljima vremena da svojoj deci obezbede sve uslove za igru i pravilan razvoj, što samo potkrepljuje tvrdnju o velikom značaju dečijih vrtića i gotovo njihovoj neophodnosti.

Ranije predrasude da u vrtić idu samo deca čiji roditelji nemaju kome da ih ostave dok su na poslu su odavno nestale.Prepoznata je potreba da je boravak u vrtiću važan za razvoj ličnosti, socijalno ponašanje, učenje od drugih, razvoj osnovnih veština, prepoznavanje i promociju posebnih osobina deteta.

Primenili smo najviše standarde

Uređeno dvorište, namenski adaptiran objekat, savremena didaktička sredstva, rad bez diskriminacije, izvedena protivpožarna zaštita, verifikovana ustanova, uz akcenat na psiho-fizički razvoj deteta, individualnu kreativnost i higijenu su garancija za bezbedan, kvalitetan i sadržajan boravak vašeg deteta i dobar odabir sredine u kome će ono odrastati.

Uložili smo znanje, trud, sredstva i vršimo smeštaj dece na adekvatan način. Boravkom u našoj ustanovi život dece dobija novu dimenziju.

Nenametljivo i udobno

Deca dolaze iz različitih porodica u kojima se neguju različiti vaspitni stilovi, s različitim nivoom znanja, veština i navika, koji poštuju različite životne vrednosti i roditeljima koji imaju različita očekivanja. U vrticu mališani će naučiti da prime i ukažu pažnju, dobiti puno ljubavi, ali svakako ćemo ih naučiti da i oni obraduju svoje najbliže.

Arhitektura prostora, spoljno okruženje objekta i ljudi koji u vrtiću rade sa svojim osobinama, temperamentima, karakterima, stručnim kompetencijama i senzibilitetom utiču na motivaciju deteta. U tom smislu potrudili smo se da stvorimo atmosferu i okruženje gde će naša deca imati izuzetnu motivaciju.

Vaše dete je na sigurnom

Mnogi očevi i majke imaju brigu da li mogu naći odgovarajuće mesto za boravak svojih najmilijih. Postoje trenuci koje zbog radnih ili drugih obaveza ne možete da provedete sa svojim mališanima. Smeštajem svog deteta u našu ustanovu učinili ste korak ka kvalitetno i komforno provedenom vremenu, bez brige i stresa. Omogućite sebi maksimalnu koncentraciju na aktivnosti koje u međuvremenu obavljate.

Već po ulasku u vrtić i načinu na koji su roditelji i deca dočekani, možete naslutiti u kom smeru se kultura tog vrtića razvija. U našoj ustanovi niste “puki korisnik” već istinski učesnik u životu vrtića, neko ko je pozvan da učestvuje u radu i kreiranju aktivnosti. Prepuštanjem brige o delu vaše porodice, ukazujete nam čast i obavezu, poverenje koje želimo i moramo da opravdamo.

Higijena u službi zdravlja

Vrtić obezbeđjuje visok nivo higijene, osnovni pribor i sredstva za ličnu higijenu svakom detetu, dnevno obnavljanje ubrusa, sapuna, sredstva za dezinfikciju, redovnu nedeljnu zamenu posteljne ili češće prema potrebi, čišćenje soba i zajedničkih prostorija, pomoć kome je potrebna u održavanju dnevne i opšte lične higijene.

Svi ugrađeni materijali i mobilijar su tako odabrani da omoguće apsolutnu higijensku zaštitu. Prostorije su svetle, čiste i sa uvek svežim vazduhom, čime ispunjavamo naš moto „nikada nije preterano čisto“.


Kontakt