privatni vrtić koloseum • Milana Rakića 125g (ugao sa Murmanskom) Beograd, Zvezdara / Mirijevo • upis cele godine

Otvorena Vrata

Otvorena Vrata…ali za decu

Ovog puta ne za roditelje, već za decu. Svake subote, tokom juna, jula i avgusta, u okviru Family Friendly koncepta, u periodu od 10-13 časova organizujemo prijem dece u našu ustanovu uz prigodnu igru i zabavu za svu decu čiji su roditelji zainteresovani za upis u neki od privatnih vrtića.

Otvorena vrata imaju za cilj humanu i praktičnu ideju. Humanu da okupi mališane na vikend druženju sa vršnjacima, upoznaju nove drugare, stvore nova prijateljstva i obogate svoju svakodnevnicu. Praktičnu da upoznaju sredinu u kojoj će danas, sutra ići u vrtić ili samo osetiti vrtićku atmosferu i možda stečenim doživljajem pomoći roditeljima u odluci da li je njihovo dete spremno za boravak u predškolskoj ustanovi.

Svake subote je različit plan aktivnosti. Na našem FB i Instagram profilu ponedeljkom objavljujemo temu za predstojeću subotu. U toku leta predviđene su radionice, takmičenja, sportske aktivnosti, strani jezik – English and Deutsch open day, sve uz igru i dobru zabavu. U zavisnosti od vremenskih prilika aktivnosti se odvijaju na otvorenom u dvorištu vrtića ili unutar objekta.

Roditelji mogu dovesti svoje mališane ne samo jednu subotu, već više puta u okviru predadaptacije kako bi adaptacija na vrtić u septembru, u vreme redovnog polaska, prošla što jednostavnije i bezbolnije.

Otvorena vrata možete preporučiti i svojim prijateljima ili rođacima koji imaju decu vrtićkog uzrasta ili ih najaviti i dovesti na subotnje druženje.

Zbog povećanog interesovanja za ovaj sadržaj molimo roditelje da telefonskim pozivom najave dolazak deteta i rezervišu subotnji termin u toku radne nedelje, a najkasnije do kraja radnog vremena u četvrtak.


Kontakt